Safe Security har mere end 35 års erfaring i sikkerhedsbranchen

Firmaprofil​

SAFE SECURITY har mere end 35 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen.

Vores vision

Det er SAFE SECURITY's mål fortsat at fremstå som en professionel virksomhed med en tæt og fortrolig kontakt til vores kunder. Vi ønsker derfor ikke vækst og flere medarbejdere for enhver pris, men primært at udvikle os fagligt og forretningsmæssigt med udgangspunkt i de eksisterende rammer. Hos os er det en livsstil at være vagt, og det skal det blive ved med at være.

Vi ønsker derfor fremadrettet at være en arbejdsplads med en god atmosfære og et stort engagement blandt de ansatte. Det indebærer også, at vi løbende uddanner os og opdaterer vores viden. Derigennem er det vores mål at høre til blandt branchens mest kompetente, velfungerende og professionelle sikkerhedsvirksomheder.

Mission

SAFE SECURITY er til for hjælpe virksomheder og organisationer med at blive og føle sig mere sikre. Vores kerneydelse er sikkerhed, som vi etablerer gennem blandt andet vagtordninger i København og på hele Sjælland. Vi skaber desuden tryghed for kunden, fordi vi altid er der – og fordi vi som et dynamisk vagtselskab er i tæt kontakt med vores kunder.

Vi kender virksomhederne, og virksomhederne kender vores personale. Det er vigtigt, når man har med fortrolige oplysninger og andre menneskers ejendom at gøre.

Vores værdier

Engagement

Det er en livsstil at være vagt, og vi sætter en ære i at gøre vores arbejde bedst muligt. Også, hvis det kræver en ekstra indsats af den enkelte.

Stabilitet

Vores kunder stoler på os. De skal kunne have sikkerhed for, at vi altid er på rette sted på rette tidspunkt. Sløseri må ikke forekomme.

Loyalitet

Vi ønsker langvarige og tætte relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. Det betaler sig i længden for alle parter. På samme måde ønsker vi loyalitet over for hinanden som kolleger.

Professionalisme

Vi går aldrig på kompromis med de rigtige løsninger, som er selve eksistensen for vores virksomhed. Vi lægger vægt på kvalitet, rådgivning og en grundig vejledning til kunderne.

​​​

Ring til en af vore Sikringskonsulenter og hør nærmere om vores ydelser.

​Telefon: 70 25 05 05​

​Firmaoplysninger

SAFE SECURITY

CVR: 33866798

Adresse

​Hvedemarken 16

3520 Farum

​Kontakt

E-mail: post@safesecurity.dk

Telefon: 70 25 05 05​