Låsesmed Farum med døgn vagt

Låsesmed Farum – 24 -timers døgn vagt låsesmed i Farum


Vores låsesmed Farum er et akut låsesmed med et specialiseret team, der arbejder i hele Nordsjælland. Hvis du bor i Farum (eller 20 km rundt) kan du kontakte os, og en af ​​vores låsesmede er der på mindre end 30 minutter.

Hvis døren er lukket, og du har glemt din nøgle inde i dit hjem eller på den anden side af døren, hvis du har låst din dør, og din nøgle ikke fungerer længere, eller hvis du er blevet stjålet, og du har brug for låsesmed for at åbne døren og ordne låsen (fordi vores firma er aftalt af forsikringer), ringer du til os når som helst, vi blokerer dig meget hurtigt.

Låsesmed Farum vil aldrig bryde din lås, hvis det ikke er nødvendigt

Mange låsesmede i Nordsjælland kan bryde din lås for at åbne din dør af mange årsager. For det første kan det være hurtigere, de er ikke uddannet til at åbne din slags døre osv. Men desværre er dette ikke i kundens interesse, især hvis kunden ikke er ejer af lejligheden eller huset.

Vores låsesmede er uddannet til at åbne enhver form for døre uden at bryde din lås eller din dør. Så du vil være i stand til at beholde de samme nøgler og den samme lås, som hvis det aldrig var sket.

Hvilke tjenester leveres af din låsesmed Farum?

Vi tilbyder alle former for låse- og dørtjenester som:

  • Åbning af en lukket enkel lukket / låst dør
  • Åbning af en forstærket / metallisk / sikret / låst dør
  • Fastsættelse af låse og døre efter røverier
  • Indstilling af sikring, metaltiske døre, forstærkede låse, …

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er blokeret uden for min lejlighed/hus?

Først skal du ikke gå i panik. Tag en dyb indånding, og giv os et opkald for at fortælle os det. Ved at ringe til Låsesmed Farum har du en låsesmed direkte på telefonen. En professionel, der kan rådgive dig og finde den mest passende løsning på dit problem.

Afhængigt af din placering giver vi dig en deadline. I princippet griber vores låsesmede ind mellem 20 og 30 minutter i gennemsnit.

Så snart din aftale er bekræftet. Låsesmeden tager vejen mod dig.

Når låsesmeden ankommer, ringer han til dig (i princippet 2 minutter før), så du er klar til at byde ham velkommen

Endelig vil han udføre døråbningen uden skader.

Derfor er der ingen grund til panik. Fra det øjeblik du ringer til os, bliver din situation taget hånd om direkte.

Dårlig lås kan trække dårlige mennesker …

Er du klar over, at en usikret lås kan tiltrække indbrudstyve?

I flere år har indbrudstyve i Nordsjælland lært at identificere defekte låse. Selvfølgelig er de ikke låsesmede, men de kan genkende en usikret, skrøbelig eller endda beskadiget lås. Det var derfor, at politiet sidste år uddelte foldere til indbyggerne i Nordsjælland, der rådede dem om at sikre deres låse. Låsesmed Farum kan ikke kun hjælpe dig, men også sikre dit hjem ved at oprette en gratis diagnose uden forpligtelse.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *