Låsesmed Nordsjælland Akut døgnvagt

Om SafeSecuritys låsesmed Nordsjælland

Safe Security er et dansk ejet sikkerhedsfirma og låsesmed Nordsjælland med speciale indenfor en række kerneområder, tilbyder specielle sikkerheds løsninger samt rådgivning.

SafeSecurity har med mere end 15 års erfaring udviklet sig til at være et af de førende sikkerhedsfirmaer i DK primært i København og i Nordsjælland, med en stab af professionelle og dygtige medarbejdere, hvor nogle har politi eller elite militær mæssigt baggrund.

Vi har, siden firmaets start været serviceminded og vores koncepter bryder med mange af de traditionelle opfattelser omkring et sikkerhedsselskab og låsesmed Nordsjælland. 

Flere oplever læk af oplysninger og  virksomheds hemmeligheder. Sikkerheds brister sker  utilsigtet, og kan ske til sigtet af blandt andet spionage fra personale med adgang til oplysninger.

SafeSecurity tilbyder vejledning vedrørende sikkerhed, herunder, fysisk sikring for firmaer og besøgendes adgang til info samt vurdering af medarbejdernes sikkerheds bevidsthed. Endvidere rådgives i sikkerheds- spørgsmål som opfølgning på en konkret risikovurdering.

SafeSecurity tilbyder inden for følgende områder rådgivning:

  • Spionage
  • Låsesmed Nørdsjælland
  • Mekanisk sikring
  • Låsemontering
  • Sikkerhedsdøre
  • Låsesystemer
  • Organiseret
  • Lov og orden

En risikovurdering med tilhørende  risikobegrænsende tiltag, hvor din  unikke situation vil ligge til grund for en prioritering.

Om SafeSecuritys låsesmed Nordsjælland
Om SafeSecuritys låsesmed Nordsjælland

Akut låsesmed Nordsjælland døgnvagt

Har du brug for en hurtig og effektiv låsesmed akut Nordsjælland og København? Kontakt os, så hjælper vi dig inden for en time, og endda om 30 minutter.

Problemer med din lås? Du har lukket din dør og efterladt nøglen indeni eller på den anden side af døren, du har mistet dine nøgler, din lås er brudt eller blokeret? Kontakt Låsesmed Nordsjælland og København. Vi håndterer alle typer af sikring og alle mærker af låse.

I de fleste tilfælde er mennesker, der bruger låsesmed Nordsjælland, Farum og København, i nød: de glemte nøglen indeni, blev tvunget til deres dør efter et indbrudsforsøg, nøglen gik i stykker i låsen … det kaldes at smække døren. I dette tilfælde går vi videre til døråbningen uden at beskadige din dør. Hvis vi skal bryde låsen for at åbne døren, vil vi oprette et mærke, der er bedre end det, du havde.

Låsesmed Nordsjælland arbejder døgnet rundt alle ugens dage
Ved modtagelse af dit opkald opdager Låsesmed Nordsjælland din by og bringer dig i kontakt med den nærmeste låsesmed. Uanset om du er i Nordsjælland eller andre steder i København eller på Sjælland. 

Del artikler
Facebook
Twitter