3 tips til at sikre dit hjem – brug låsesmed og elektriker

Da man længes efter at besøge hinandens hjem igen til middage, midt om aftenen og andre arrangementer. Forhåbentlig er vi der snart igen! Der er dog andre typer besøg, der ikke er så længe ventet, men som stadig er i gang. I dag sker 1 ud af 4 indbrud, når nogen er hjemme i hjemmet. Bekymrende, ikke? Hvordan føler du egentlig, at dit hjem er i trygge hænder?

Ingen fare, løsningen staves alarmsystemer. 

1. Indbrudssikring af dit hjem med en hjemmealarm
Det er ubehageligt at tro, at nogen ville bryde ind i dit hjem, men desværre sker det. Der er dog ingen grund til at bekymre sig om sikkerheden, der er kun et tryk på en knap væk: Få en hjemmealarm. Hjemmealarmen omfatter en trådløs tyverialarm. Skulle din hjemmealarm gå ud, kan låsesmeden og dennes alarmoperatører hurtigt foretage de rigtige handlinger afhængigt af hvad der skete. Hjemmealarmen indeholder en såkaldt “skalbeskyttelse”, som også kan suppleres med overvågningskameraer. Vi vil gå lidt tættere på, hvordan det fungerer!

2. Brug skalbeskyttelsen både når du er hjemme og ude for øget sikkerhed.
Skalbeskyttelsen består af vibrationsdetektorer og er der for at beskytte husets ydre skal. Dette omfatter døre, vinduer og andre steder på huset, hvor indbrud ofte begynder. Hvis vibrationsdetektorerne i husets alarmbeskyttelsesbeskyttelse registrerer stød, vibrationer eller andre bevægelser, der angiver, at nogen forsøger at komme ind, sendes der automatisk en alarm til alarmcentralen. På den måde kan man sige, at indbruddet er opdaget, allerede inden det finder sted. Mens skalbeskyttelsen er aktiveret, og du er hjemme, kan du deaktivere de andre funktioner i hjemmealarmen, så du kan bevæge dig frit, uden at f.eks. Bevægelsesdetektorerne reagerer. En god løsning, så du kan føle dig sikker døgnet rundt.

3. Overvågningskameraer giver dig kontrol over dit hjem
Som et ekstra supplement tilbyder denne elektriker Vesterbro og elektriker Valby overvågningskameraer, der er knyttet til din hjemmealarm. Der er kameraer til både indendørs og udendørs brug, og de giver virkelig god support til operatørerne på alarmcentralen, hvis din alarm går. Skulle din hjemmealarm gå, har operatørerne et fuldt overblik over, hvad der foregår i eller uden for dit hjem og kan hurtigt tage de rigtige handlinger, såsom at sende vagter eller underrette politi og beredskabstjenester. Bedst af alt du kan bruge en app hvoe kan du have et overblik over dit hjem, uanset hvor du er. En perfekt løsning til dig, der ikke har mulighed for at tage dig til sommerstedet, eller som er bekymret for at være væk fra lejligheden i en weekend – hold styr på dit hjem på din mobil!

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *