Hvad koster ruko lås monteret af låsesmed

De fleste virksomheder anbefaler, at låsen udskiftes med det samme, når nøglen forsvinder, men de fleste er tilfredse med at kræve en låse skift, når lejeren flytter ud.
Men omkostningerne ved  udskiftning af lås hos virksomheder varierer. Enhver, der bor i en lejerforening i Hvidovre skal betale 1200 kr for en ny lås. Det er dyrest for dem, der bor i stueetagen med låsbare vinduer, hvor hver låsecylinder skal udskiftes til en pris på 1200 hver.
De har blevet sendt fakturaer på over ti tusind kroner til nogle lejere. De var ikke så glade, men de havde modtaget nøglerne uden at returnere dem. Det er meget vigtigt at kontrollere, at forsikringen dækker en mulig udskiftning af lås. 

Er det så rimeligt at kræve lejere på mere end ti tusind kroner for ny lås?

Hvis låseskiftet medfører en pris for værten, kan den person, der mister nøglerne, regne med at betale for ny lås. 
Udskiftning af lås, er omkostningerne rimelige hvis man kigger på hvad en eller anerkendt låsesmed tager af pris for ny lås. Men det kræver en værdi på over ti tusind kroner, det er en urimelig pris, der kan prøves lovligt, siger hun.

I dag skifter de fleste udlejere lås, når en ny lejer flytter ind, derefter til låse med nøgler, der ikke selv kan kopieres.
Hun siger, at baggrunden for beslutningen er en begivenhed, der fandt sted for et par år siden. En ny lejer var flyttet ind i en lejlighed, og en dag, da børnene lå i sofaen og så tv, låste en ukendt person op døren og kom ind.
Det fik en lejer til at indse, hvor vigtigt det er at skifte låse. Det er et sikkerhedsproblem. Har du brug for en ny lås så anbefæler vi at tage kontakt til låsesmed.dk som kører i en del bydele f.eks. tilbyder de låsesmed Frederiksberg og låsesmed Østerbro.

Tag fat i en døgnvagt låsesmed

Hvis det sker noget akut med dine låse, eller at du tabt dine nøgler, tag hurtigt fat i en låsesmed med døgnvagt gerne lokalt og så problemet løst hurtigst muligt. 

Member of security guard team on public event

SafeSeciurity 

Galleri

Lad os arbejde for et sikrere Danmark

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *