Sikkerhed til virksomhed sådan

Hos SafeSecurity velbevandrede i sikkerhedssystemer og kan sikre, at din er klar til at beskytte dig og alle andre på din ejendom. Et godt sted at starte er at vurdere svagheder i dit nuværende sikkerhedssystem. Trods alt er sikkerhedssystemet i din virksomhed eller anden erhvervsejendom kun så stærkt som dets svageste del.

Se nedenfor på nogle af de mest almindelige sikkerhedssvagheder, og hvad du kan gøre ved dem.

Umodent ADK system

Selv i de sidste fem år har sikkerhedssystemer ændret sig dramatisk i deres funktioner og muligheder. Sørg for, at din ejendom har et nyt adgangskontrolsystem med tastaturer, biometrisk adgangskontrol, elektriske strejker og mere.

Styr på alle dine ansatte inkl. De der har stoppet

Reglerne fungerer kun, når de gælder for alle personer på ejendommen. Sørg for, at alle følger dine ID -krav, fra administrerende direktør til sommerpraktikanten. Lige så vigtigt skal du sørge for, at dit sikkerhedspersonale præcist ved, hvordan de kontrollerer id’er, vurderer legitimationsoplysninger og håndterer besøgende.

Uddanne personalet i sikkerhed

Måske har du investeret i et sikkerhedssystem af høj kvalitet, men du vil ikke kunne bruge det, hvis dine medarbejdere ikke er ordentligt uddannet. De flyvende låsesmede kan tilbyde uddannelse samt løbende support for at sikre, at dine medarbejdere forstår, hvordan de skal bruge dit sikkerhedssystem.

Hvis du stadig er i tvivl om sikkerhedsproblemerne i din virksomhed eller hvad du har overset, så ring Norh Sikring på Nordsjælland, hvis du bor tættere på København, så kan du med fordel bruge deres låsesmed København eller til os.  Vi kan planlægge en gratis vurdering og give dig et tilbud på alle adgangssystemopgraderinger eller andre sikkerhedstjenester, du har brug for.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *