For at sikkerhedsstille, at enhver lås og del fortsætter med at fungere korrekt, skal låsen vedligeholdes regelmæssigt.

SafeSecurity bruger dagligt dørlåse, men de bliver ofte forsømt med hensyn til vedligeholdelse. Størstedelen af ​​låsefejl opstår på grund af manglende vedligeholdelse eller forkert installation. Regelmæssig vedligeholdelse af låsene ved at benytte de bedste låsesmedtjenester vil gavne dig på lang sigt.

Det er en hyppig misforståelse, at en dørlås altid vil fungere uden låseservice. Den gennemsnitlige lås holder cirka syv år, ifølge de fleste låsesmedfirmaer.

Vedligeholdelse af låse er normalt ikke på huskelisten for de fleste familier, men det burde det være. Vedligeholdelse af dine låse forbedrer deres ydeevne og kan spare dig penge i det lange løb på reparation af dørlåse eller låsesmedtjenester.

Snavs kommer ind i dine låse, som det gør med alle mekaniske komponenter. Låsen vil blive stadig sværere at betjene eller måske knuse, hvis den ikke vedligeholdes ordentligt.

Vi samarbejder med nogle lokale låsesmede i København heriblandt:

Døgnvagt.dk – låsesmed og elektriker i København, kan hjælpe med vedligeholdelse af låse

Norh Sikring og deres Låsesmed Brøndby – de tilbyder vedligeholdelse af låse, både til sikkerhedsdøre og almindelige hoveddøre

Sørg for, at din lås og dør er korrekt monteret


En lås vil kun fungere korrekt, hvis døren er blevet korrekt placeret og forberedt til det. En hængende eller faldende dør kan lægge et enormt pres på låsens lås eller bolt, hvilket får den til at svigte og efterlade dig fanget i eller ude af dit hjem.


Mindst en af ​​skruerne, der holder det øverste hængsel til dørkarmen, skal være lang nok til at forbinde døren med vægrammen. Husejere kunne tilføje en længere, tre-tommer skrue til hvert hængsel for at undgå at hænge og øge indbrudsmodstanden. Selvom hængselskruerne er forskudt, skal de længere skruer være i midten af ​​væggen.

Del artikler
Facebook
Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *